El Shih-tzu

El Shih-tzu

Caràcter: és una raça lleial, afectuosa i sociable. Prefereix estar amb el seu amo encara que sovint també mostri afecte a persones desconegudes. Té un caràcter amistós, és una raça adequada per conviure altres gossos

Exercici: No és una raça gaire activa, sol preferir la companyia a l’exercici físic. Sobre tot a partir de l’any i mig, quan ja és adult. També cal tenir en compte, que no se’ls ha de forçar a fer exercici en dies calorosos ja que el seu morro curt els dificulta la respiració.

Amb els nens: És una raça molt agradable i afectuosa per estar amb nens de totes les edats.

Pèl: Té un pèl llarg que necessita un raspallat diari per evitar que se li facin nusos, és un raspallat que podem realitzar a casa (no cal portar-lo a la perruqueria) i que si l’acostumem des de petit pot ser un moment molt relaxant i agradable.

Cures especials: Aquesta raça no té incidències alarmants de malalties canines però si que hi ha un parell d’aspectes que hem de tenir en compte:
- Els ulls: son força grossos i al estar tan exposats s’han de cuidar. Hauríem de revisar-los sovint per comprovar que no tenen cap problema i rentar-los periòdicament amb suero fisiològic i una gassa.
- El morro: tenen un morro molt xato i això els pot causar problemes respiratoris, és habitual que ronquin. Hem d’estar alerta per si detectem alguna dificultat respiratòria i, de ser així, adreçar-nos al nostre veterinari.

Contacto con Nosotros

Ponte en contacto con nosotros a través de correo electrónico, teléfono o a través de la página.

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.