El Bichon Maltès

El Bichon Maltès

Caràcter: té un caràcter agradable i molt sociable. A diferencia d’altres gossos falders, com el chihuahua o el yorkshire, és un gos poc possessiu i amb un caràcter alegre i submís. És ideal per cases on pugui estar acompanyat la major part del dia.

Exercici: És un gos que no vol una activitat física elevada (no és un gos per fer activitats com corre o ciclisme), gaudeix més amb un passeig relaxat i familiar.

Amb els nens: és un gos ideal per cases amb nens de qualsevol edat ja que son gossos molt juganers, dòcils i delicats. Ja no és només que es tracti d’un gos de talla petita i no pugui “saltar amb força” a sobre d’algú si no què, a més, sol ser molt curós i delicat amb els seus moviments.

Pèl: Primer de tot: TOTS ELS GOSSOS DEIXEN PÈL. És cert però, que el bichon maltés no té una caiguda de pèl accentuada en els canvis d’estació. Si tenim la cura d’anar-l’ho raspallant podrem impedir que la gran majoria de pèls morts acabin al terra.

Cures especials: és una raça que no té patologies específiques, el que si que hem de tenir en compte és la cura del seu pelatge. Hauríem de dedicar una estona cada dia a pentinar-lo per evitar que se li facin nusos. El raspall més adequat és la carda, sempre amb les pues protegides per no fer-li mal a la pell. A banda del raspallat també hem de tenir cura dels llagrimals. Moltes vegades apareixen unes taques fosques a la zona del llagrimal, això és per l’oxidació del pel. Per evitar-ho podem aplicar productes específics com el Pretty Eyes.

Contacto con Nosotros

Ponte en contacto con nosotros a través de correo electrónico, teléfono o a través de la página.

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.