El Pomerània

El Spitz nan Alemany

Caràcter: És un gos intel·ligent i familiar, amb instint protector. Tot i ser molt extravertit i amigable és molt possible que lladri si un desconegut vol entrar en el seu territori. És molt alegre i viu.

Exercici: Al ser un gos actiu i intel·ligent és un candidat idoni per fer activitats com l’agility. Aprendrà ràpidament i gaudirà tan amb l’exercici físic com mental.

Amb els nens: No és la raça més adequada per conviure amb nens, sobretot si són nens petits. És un gos que pot no tenir la paciència necessària, tot i que sempre hi ha excepcions i una bona educació pot evitar conductes no desitjades.

Pèl: El pelatge té dues capes una interior (tupida i curta) i una exterior (llarga). Al ser gossos amb sub-capa de pèl fan mudes molt marcades, a part de la pèrdua normal de cabell que puguin tenir, un cop a l’any muden tot el pelatge. També és possible que en èpoques d’estrès o en el zel, també canviïn el pèl. És important raspallar un parell de cops a la setmana, així evitem que se’ls facin nusos.

Cures especials: És una raça resistent, longeva i saludable. Cal tenir en compte però, que com la majoria de gossos de raça petita, hem de tenir força cura amb les dents. Per fer-ho és important cuidar la seva alimentació donant-li pinso sec i no llaunetes. També podem comprar “joguines” especials per mantenir les dents el més netes possibles.

Contacto con Nosotros

Ponte en contacto con nosotros a través de correo electrónico, teléfono o a través de la página.

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.